www.lasithitv.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΝ.ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Πάνω από 20.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν για το βρέφος με πρόβλημα υγείας από τη λαχειοφόρο αγορά του Μορφωτικού Συλλόγου Κεντριού

Morfotikos Kentri 23 23 23 2
Κοινοποίηση

Πραγματοποιήθηκε χθες 26 Οκτωβρίου από τά μέλη του ΔΣ του Μορφωτικού Συλλόγου Κεντριού η κλήρωση τής λαχειοφόρου αγοράς στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Δημητριου στο Κεντρί μετά το τέλος τής θείας Λειτουργίας, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για οικογένεια με βρέφος που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Οι τυχεροί λαχνοί είναι:

0301 κερδίζει ένα laptop
2775 κερδίζει ένα μαντολίνο
τα νούμερα 3400 -3123 – 3858 κερδίζουν από ένα δοχείο λάδι νέας εσοδείας.

Από την λαχειοφόρο και από δωρεές συγκεντρώθηκε τό ποσό των 21.825€ το οποίο και κατατέθηκε σε λογαριασμό της οικογένειας με βρέφος που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν στην διάθεση των λαχνών, τα καταστήματα It Sector, Λαμπράκης Μπάμπης για το laptop, τον ελαιουργικού συνεταιρισμό Κεντρί Βαϊνιάς για το ελαιόλαδο, το μίνι μάρκετ Σήφης για το μαντολίνο, το μίνι μάρκετ Χατζάκη στο Κεντρί και όλο τον κόσμο ο οποίος αγκάλιασε και συνέβαλε στην πραγματοποίηση του σκοπού αυτού.

Ευχόμαστε στην οικογένεια Χρόνια Πολλά και για το παιδί πού σήμερα (σ.σ χθες) είναι τα γενέθλια του,γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στο σπίτι τους και σε όλους σας υγεία και ευτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Την πίτα της έκοψε η Δημοτική Ενότητα Νεάπολης

omada diktiou

Λασίθι: Τροχαίο με θύμα ηλικιωμένο άνδρα στη Σητεία

diktio diktio

Κ. Σπυριδάκη: Στη Βουλή το ζήτημα της μονιμοποίησης του καθεστώτος των υποχρεωτικών δημοσιεύσεων Δημοσίου του έντυπου περιφερειακού τύπου

omada diktiou