www.lasithitv.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Απίστευτο σκηνικό με άνδρα που χαστούκισε – στα καλά καθούμενα – κι έκλεψε 81χρονη! 

Astynomia Vrady 3.jpg
Κοινοποίηση

Το συμβάν έλαβε χώρα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, χωρίς, όπως φαίνεται, να έχει προηγηθεί κάτι μεταξύ του συλληφθέντα και της γιαγιάς
Ένα αρκετά ασυνήθιστο περιστατικό εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας 25/9 σε περιοχή του Ηρακλείου, όπου ένας 38χρονος Ελληνολλανδός χτύπησε και άρπαξε το πορτοφόλι μιας γιαγιάς που συνάντησε στο δρόμο.

Το συμβάν έλαβε χώρα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, χωρίς, όπως φαίνεται, να έχει προηγηθεί κάτι μεταξύ του συλληφθέντα και της γιαγιάς. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο κατηγορούμενος -που αντιμετωπίζει κακουργηματικές διώξεις- πιθανώς είχε κάνει νωρίτερα χρήση ναρκωτικών.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις Εργατικές Κατοικίες, στου Μπεντεβή, στο Ηράκλειο, περίπου στις 7.30 το πρωί.

Υπό άγνωστες συνθήκες, ο 38χρονος -ο οποίος μένει μόνιμα το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου- βλέποντας την 81χρονη γυναίκα της επιτέθηκε χαστουκίζοντάς την στο μάγουλο και παίρνοντας της το πορτοφόλι το οποίο περιείχε 15 ευρώ.

Ο δράστης δεν άργησε να εντοπιστεί από αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή του φέρεται να βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης περίπου μισού γραμμαρίου.

Κατά τη μεταφορά του συλληφθέντα στο Αστυνομικό Μέγαρο, ο 38χρονος βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ, αφού άρχισε να χτυπιέται στο εσωτερικό του περιπολικού, φτάνοντας στο σημείο να χτυπήσει μέχρι και το κεφάλι του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για κατοχή ναρκωτικών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας (για τις ζημιές που προκάλεσε στο περιπολικό), για βία κατά υπαλλήλων και για ληστεία (κακούργημα).

Κατόπιν, ο 38χρονος παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια Ηρακλείου για να απολογηθεί. Ζήτησε, ωστόσο, κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη 27/9 το μεσημέρι. Μέχρι τότε θα κρατείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Live από το Μόναχο η εισήγηση του Πρωθυπουργού για μια διεθνή νομισματική πολιτική

omada diktiou

Κρήτη: Αντιδράσεις φορέων και αγροτών για τη μείωση επιδότησης μεταφορικού ισοδύναμου

omada diktiou

Προσεισμικοί έλεγχοι: Στο μικροσκόπιο 2.500 δημόσια κτίρια σε όλη την Κρήτη

diktio diktio