www.lasithitv.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΚΡΗΤΗΝ.ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Εκτός λειτουργίας για καιρό, μετά από τροχαίο, το μικρό απορριμματοφόρο της παλιάς πόλης της Ιεράπετρας

Img 20231108 204012
Κοινοποίηση

Για αρκετό καιρό ακόμα ένα μεγάλο κομμάτι των κατοίκων της παλιάς πόλης της Ιεράπετρας θα αναγκαστεί να αλλάξει συνήθειες σχετικά με τον τρόπο που εναποθέτει τα απορρίμματά του αφού το μικρό φορτηγό που από το καλοκαίρι του 2022 εξυπηρετούσε τα στενά σε προκαθορισμένες πρωινές ώρες και σημεία, και στάθμευε επί της οδού Βιτσέντζου Κορνάρου υπέστη σοβαρές βλάβες μετά από τροχαίο ατύχημα.

Το τροχαίο έγινε πριν από δέκα μέρες περίπου και από τότε τρεις καινούριοι πράσινοι κάδοι έχουν τοποθετηθεί στην οδό Βιτσέντζου Κορνάρου, κοντά στο Τζαμί, ενώ οι κάτοικοι διπλανών σημείων εξυπηρετούνται είτε από τους κάδους που βρίσκονται κοντά στη ΔΕΔΔΗΕ, είτε από την άλλη πλευρά της παλιάς πόλης, δίπλα στο 1ο Δημοτικό.

Όπως μαθαίνουμε το τροχαίο που συνέβη με εμπλοκή άλλου ΙΧ πολύ κοντά στην υπηρεσία Καθαριότητας ήταν αρκετά σοβαρό, οι ζημιές που υπέστη το φορτηγό πολύ μεγάλες και από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Παρόλα αυτά η επισκευή και επιστροφή του μικρού φορτηγού της πόλης αναμένεται να καθυστερήσει αρκετά ακόμα και υπολογίζεται, το νωρίτερο, κάποια στιγμή κοντά στα Χριστούγεννα.

Στην παρακάτω εικόνα η ταμπέλα που ανέγραφε τις ώρες που εξυπηρετούσε το απορριμματοφόρο σε ένα από τα σημεία της παλιάς πόλης και πλέον έχει καλυφθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τα σεμινάρια διδασκαλίας ρυθμού και κρουστών στην Ιεράπετρα από το Πανεπιστήμιο Κρήτης

diktio diktio

Συνάντηση Δημάρχου Αγίου Νικολάου με τον πρόεδρο της «Hellenic Seaplanes» για δημιουργία υδατοδρομίου και υδάτινων πεδίων στην πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου. Μια σημαντική προοπτική για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου.

omada diktiou

Μιχ. Χρυσοχοΐδης: “Δεν θα διακοπεί η λειτουργία των νοσοκομείων Σητείας και Αγίου Νικολάου”

omada diktiou